HomeNieuwsBedrijven en personenD.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen exclusief Benelux-partner van PackSynergy

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen exclusief Benelux-partner van PackSynergy

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen is toegetreden tot PackSynergy en is hiermee de exclusieve partner voor de Benelux. D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen en PackSynergy hebben met elkaar lange termijn samenwerkingsafspraken gemaakt. Door deze toetreding versterkt D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen haar strategische positie in de Nederlandse- en Belgische verpakkingsindustrie en schuift verder op in de totale ketenregie.

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen biedt door toetreding haar klanten alle diensten onder één dak. Door de sterke prestaties van de partnerbedrijven kunnen klanten op het gebied van verpakkingsmanagement- en oplossingen, verzending, procesoptimalisatie, belasting veiligheid en logistiek rekenen op eersteklas expertise. Klanten profiteren tevens van een Europees netwerk van verpakkingsspecialisten met een breed scala aan korte levertijden en aantrekkelijke prijzen.

D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen zal door de toetreding haar assortiment uitbreiden van 1.500 naar 21.000 producten, eenvoudig bestelbaar middels de digitale catalogus. Maar er zijn ook andere doorslaggevende factoren zoals gemeenschappelijke sales & marketing resulterend in het Europabreed opereren en bedienen van klanten. Tevens zal D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen aanwezigheid zijn op de Fachpack 2013 door de gemeenschappelijke stand van PackSynergy.

Voor D.J. Hoogstraten Verpakkingsmaterialen is dit na het realiseren van diverse distributeurschappen, zoals Epipack en Türker Ambalaj, en de overname van Voigt Tapes de volgende stap in haar strategische ontwikkeling tot een full service verpakkingsmanagement onderneming waarin de klant alle oplossingen wordt geboden.

Kijk voor meer informatie op www.hoogstratenverpakkingen.nl of stuur een e-mail naar info@hoogstraten.com.