HomeMachinesNiet-primair verpakkenCVP Everest van Neopost pakt tot wel duizend pakketten per uur in

CVP Everest van Neopost pakt tot wel duizend pakketten per uur in

Cdiscount, een van de grootste spelers op de e-commerce markt in Frankrijk, is het eerste bedrijf wereldwijd dat de nieuwste generatie 3D verpakkingsmachines van Neopost in gebruik heeft genomen. De nieuwste 3D verpakkingsmachine, CVP Everest genaamd, kan tot wel 1.000 pakketten per uur inpakken.

De CVP Everest is de grote broer van de CVP-500 en het meest geavanceerde automatische verpakkingssysteem voor dozen op maat. Tot wel 1.000 op maat gemaakte pakketjes rollen per uur uit deze nieuwe hightech verpakkingsmachine. De kleinst mogelijke doos is gehalveerd ten opzichte van de CVP-500, zodat ook kleine producten in een passende doos verstuurd kunnen worden. De CVP Everest is speciaal ontwikkeld voor webshops en e-commerce bedrijven die dagelijks duizenden bestellingen dienen te verpakken en te versturen; efficiënt, duurzaam en razend snel.

Het Franse Cdiscount heeft in haar centrale magazijn nabij Bordeaux al vijf CVP-500 verpakkingsoplossingen geïnstalleerd. De enorme groei in online bestellingen was voor Cdiscount de reden om ook in de CVP Everest te investeren. Zo gaat de focus op innovatie hand in hand met ambitie om zo duurzaam mogelijk te verpakken. Daarnaast is de wens om een hele diverse productmix zo snel mogelijk naar de klant te kunnen sturen, een uitdaging waar de CVP Everest voor ontwikkeld is. De verpakkingsmachine kan zo’n 95% van alle producten in het warehouse verwerken en op maat verpakken.

Het is dan ook met trots dat Neopost de CVP Everest op de beurs Logistica in Utrecht kan presenteren.

www.neopost.com