HomeNieuwsCSi haalt grote order voor complex pallettransportsysteem binnen

CSi haalt grote order voor complex pallettransportsysteem binnen

csi-empack

CSi, de Nederlandse leverancier van systemen voor het intelligent handlen van producten, zorgt ervoor dat een van haar klanten in Frankrijk haar output capaciteit kan verhogen naar 770 pallets per uur. En dat gedurende 7 dagen per week en 24 uren per dag. De klant is een van de grootste producenten in de wereld van fast moving consumer goods en met name van Fabric en Home Care producten. De opdrachtwaarde bedraagt zo'n 6 miljoen euro. Het volledige project wordt nog dit jaar opgeleverd.

csi-logoTechnisch gezien gaat het om het afvoeren van pallets vanaf de productielijnen door een lange tunnel naar het magazijn en vervolgens het transporteren naar laaddocks ten behoeve van automatische vrachtwagenbelading. In het systeem is een tiental palletliften en ruim zeventig transfers opgenomen. De aantallen pallets, de diversiteit van producten en de distributie planning zorgen ervoor dat het, vooral op besturingsgebied, een buitengewoon complex geheel is.

Tussen deze klant en CSi bestaat al een lange relatie op het gebied van intern transport en palletiseren. CSi heeft 12 jaar geleden ook al het oude systeem geleverd en de betrouwbaarheid van het geleverde systeem, alsmede de belangrijke rol van CSi in het systeemontwerp zijn de basis geweest voor het betrekken van het nieuwe systeem van CSi.

De klant is er dan ook na een intensief voortraject van overtuigd geraakt dat CSi de enige is die zo'n complex project tot een goed einde kan brengen.

Kijk voor meer informatie op www.csiweb.nl.