HomeNieuwsCryosalus verlengt houdbaarheid gesneden groenten en fruit tot twaalf maanden

Cryosalus verlengt houdbaarheid gesneden groenten en fruit tot twaalf maanden

cryosalus

Het Spaanse bedrijf Cryosalus kan met speciale apparatuur de houdbaarheid van vers gesneden fruit met behoud van textuur, kleur, geur en smaak vele maanden verlengen. Cryosalus heeft diverse behandelingen ontwikkeld en gepatenteerd waarmee een houdbaarheid van twaalf maanden bereikt kan worden. Dat meldt de website AGF.nl.

cryosalus-logoNa enkele jaren van onderzoeken is een wereldwijd gepatenteerd proces ontwikkeld en is oktober 2009 begonnen met de daadwerkelijk uitvoering van de plannen om Cryosalus System SL te ontwikkelen. Aan de hand van het ontwerp is speciale apparatuur gebouwd. Er zijn twee apparaten beschikbaar met een capaciteit van respectievelijk 30 tot 50 kilogram per uur en 300 tot 500 kilogram per uur.

Kijk voor meer informatie op www.cryosalus.com.

Bron: AGF.nl