HomeNieuwsCrima serie: verticaal en horizontaal verpakken op één machine

Crima serie: verticaal en horizontaal verpakken op één machine

ProVcon Packaging Support introduceerde onlangs de Crima serie in Nederland. Een vernuftige draaiconstructie van deze flowpacker en transwrapmachine in één zorgt ervoor dat folietransport, lengte -en dwarssealunit en de folierolhouder als één geheel 90º is te verdraaien.

De machine verpakt dus met net zo veel gemak bulk en stortgoed in een verticale stand als stukgoed in een schuine of volledig horizontale stand. Het is dus niet langer nodig om voor elk formaat een nieuwe vormkast aan te schaffen. Een lengtedetectie(besturings)systeem stelt de machine in staat zelf zijn zaklengte te bepalen. Bediening vindt plaats via een modern touchscreen. Sealtijden, startvertragingen, temperaturen, zakvoorloop, zaklengte etc. kunnen hier worden ingevoerd en opgeroepen uit geheugen. Elke denkbare folie met seal barrière is te verwerken en vele opties zijn mogelijk

Bedrijven die de machine met hun eigen product willen testen, kunnen hiervoor naar Beverwijk. Daar opende ProVcon Packaging Support begin dit jaar een nieuwe demoruimte.

Kijk voor meer informatie op www.provcon.nl of stuur een e-mail naar info@provcon.nl.

Bron: Verpakking Totaal