HomeThema'sInterpack 2011Cremer introduceert en demonstreert verscheidene telmachines op Interpack 2011

Cremer introduceert en demonstreert verscheidene telmachines op Interpack 2011

cremer-logoOp Interpack 2011 zal Cremer verscheidene telmachines introduceren en demonstreren. De CF-622 is een nieuw modulair telsysteem, dat in Düsseldorf voor het eerst aan het publiek zal worden getoond. Volgens Cremer kan de machine outputs van 110 tot 300 zakken per minuut realiseren. Op de stand op de Interpack heeft het bedrijf een CF-622×4 staan, die afhankelijk van het product een capaciteit heeft van 200 zakken per minuut. De demonstraties van deze machine zullen plaatsvinden in een afgesloten deel en enkel op uitnodiging van Cremer. Voor het algemene publiek zal het bedrijf prototypes van de CF-622 serie tentoonstellen, die een lagere output hebben.

De CF-622 telmachines zijn een uitbreiding op de reeds bestaande CF-1220 serie. Deze serie is volgens Cremer nog steeds een veelgebruikt telsysteem in de farmaceutische industrie. Deze serie heeft tel- en vulsystemen voor onder andere tabletten, capsules, gelcaps en dragees. De gemiddelde output van deze machines is tot 50 zakken per minuut bij 100 tellingen.

Cremer zal behalve deze machines voor de farmaceutische industrie ook telmachines tentoonstellen voor andere sectoren, zoals de voedingsmiddelenindustrie en de non-food sector. Eén hiervan is de TZI-4100 high-speed telmachine voor kleine hoeveelheden van bijvoorbeeld zoetwaren. De Tel-O-Scan is een multi-telmachine voor producten in bulkverpakking. De laatste macine is de CZT-625. Dit is een universele telmachine voor kleine producten, die oorspronkelijk is ontworpen voor het tellen van zaden.

Interpack 2011 – Hal 4 – Stand A59/C60

Kijk voor meer informatie op www.cremer.com.