HomeMachinesNiet-primair verpakkenCPS presenteert innovaties voor komende jaren op Anuga FoodTec

CPS presenteert innovaties voor komende jaren op Anuga FoodTec

Op Anuga FoodTec in Keulen zal CPS Case Packing Systems onze innovaties voor de komende jaren presenteren. Creatieve innovaties zijn nodig om aan de toenemende marktvragen en trends te kunnen blijven voldoen. Uw wensen en product zijn ons uitgangspunt. Wij hebben alle knowhow in huis om snel en flexibel te reageren op iedere vraag om onze casepackerlijnen aan te passen aan uw wensen. Ons doel is om een efficiënte machine te leveren en uw verpakkingsproces te verbeteren tegen lagere kosten. Uw product, in welke vorm of maat dan ook, wordt volautomatisch, zowel horizontaal als verticaal, met hoge snelheid zorgvuldig verpakt. Bij de ontwikkeling van een casepacker garanderen wij de kwaliteit van uw product.

Op het gebied van service zijn MPG, Machine Performance Guide en Decision Support onze nieuwste innovatie. Naast de huidige Customer Care zet CPS zich in om de klant te helpen (nog) beter te presteren met onze casepackers. Er worden verschillende programma's aangeboden op basis van een pick & mix-principe om de output te verhogen. Van een E-learningprogramma tot personal training naast de lijn, service op afstand, met of zonder AR assist, tot een compleet Decision support systeem dat uw operator en management de eindoplossing geeft in plaats van het probleem, door gebruik te maken van AI. Samen met onze klanten ontwerpen wij een serviceniveau dat bij uw wensen past.

Op de beurs presenteren wij onze nieuwe CP201 casepacker. Die zich onderscheidt door energiezuiniger te zijn. Ook het gebruik van materialen en onderdelen is aanzienlijk verminderd. Zo verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Omdat CPS zich zeer bewust is van zijn footprint, hebben we een strategie voor de toekomst ontworpen. Dit is een voortdurende innovatie voor het gehele portfolio van casepackers.

Om ons machinepark verder uit te bouwen, hebben we nieuwe dozenopzetters en dozensluiters ontwikkeld, zodat we een volledige leverancier kunnen zijn. Ook integreren wij als service meer apparatuur van derden en integreren deze in onze casepackerlijnen. Het voordeel is één leverancier en een perfect op elkaar afgestemd machinepark. Om de markt te kunnen bedienen zal het gehele portfolio naast het standaard Sigmatek besturingssysteem ook verkrijgbaar zijn met een Allan Bradley besturingssysteem.

We zijn op een missie. Wij willen CO2-neutraal worden. Er wordt een compleet strategie- en routeplan geschreven dat de komende jaren onze leidraad zal zijn. Meer kunnen we op dit moment nog niet zeggen, maar abonneer je op onze updates en wij zorgen ervoor dat jij als eerste weet welke stappen er zijn gezet.

www.casepacker.nl

Stand van CPS Case Packing Systems