HomeAanbodNiet-primair verpakkenCPS presenteert innovaties voor komende jaren op Interpack

CPS presenteert innovaties voor komende jaren op Interpack

Op Interpack 2023, in hal 13 op stand D34, presenteert CPS Case Packing Systems haar nieuwe innovaties voor de komende jaren. Benieuwd naar deze nieuwe innovaties? Bezoek CPS Case Packing Systems op de beurs of meld u aan voor updates op een speciaal gelanceerde website.

Begin 2023 heeft CPS een kantoor in Noord-Amerika van waaruit het Noord-Amerikaanse marktgebied zal worden geintensiveerd. Waar voorheen de verkoop alleen vanuit Nederland werd aangestuurd, zal het initiatief nu meer vanuit het kantoor in Noord-Amerika komen. Om deze markt goed te bedienen zal het gehele portfolio naast het standaard Sigmatek-besturingssysteem ook beschikbaar zijn met een Allan Bradley-besturingssysteem.

De tweede innovatie is de presentatie van de nieuwe CP201 casepacker. Die zich onderscheidt door energiezuiniger te zijn en het gebruik van materialen en onderdelen is verminderd. Zo verkleint CPS de ecologische voetafdruk. Dit is een continue innovatie voor het gehele portfolio van casepackers.

Op het gebied van dienstverlening wordt als derde innovatie het programma Performance Care gepresenteerd. Naast de huidige Customer Care zet CPS zich in om de klant te helpen beter te presteren met CPS casepackers. Verschillende programma's worden aangeboden op basis van een pick & mix-principe om de output te verhogen.

De vierde innovatie is de missie van CPS om CO2-neutraal te worden. Er is een compleet routeplan geschreven dat deze missie de komende jaren zal ondersteunen.

www.casepacker.nl