HomeNieuwsBeurzen en evenementenCoronavirus zet streep door feestelijke uitreiking NL Packaging Awards

Coronavirus zet streep door feestelijke uitreiking NL Packaging Awards

2020 is het lustrumjaar van de NL Packaging Awards (NLPA). Helaas heeft het coronavirus een flinke streep getrokken door veel evenementen, zo ook voor de vijfde editie van het NLPA gala 2020. De organisatie heeft de officiële datum van de feestelijke awards-uitreiking vanwege de pandemie drie keer moeten verzetten, maar heeft nu moeten besluiten de winnaars online bekend te maken.

Met de stijging van het aantal coronabesmettingen en de gedeeltelijke lockdown is ook 11 februari 2021 geen optie meer voor een gala. Het kan geen ongedwongen NL Packaging Awards gala worden waarbij iedereen aanwezig kan zijn. En dat is altijd ons uitgangspunt geweest: hét grote feest van de verpakkingssector.

De organisatie van NLPA heeft daarom besloten de winnaars en runner-ups online bekend te gaan maken op 12 november om 12.00 uur via www.packagingawards.nl. Daarna zullen de winnaars en de runner-ups hun prijs ontvangen, maar op welke wijze dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

Hopelijk zal in 2021 weer een feestelijk gala mogelijk zijn. Houd de website van de NL Packaging Awards in de gaten voor het laatste nieuws over de volgende editie.

www.packagingawards.nl