HomeNieuwsBeurzen en evenementenCoronavirus leidt tot nu toe niet tot uitstellen van verpakkingsbeurzen

Coronavirus leidt tot nu toe niet tot uitstellen van verpakkingsbeurzen

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Allerlei organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken.

Zo heeft Easyfairs als beursorganisator van Empack een aantal lichte preventieve maatregelen genomen met betrekking tot het coronavirus. Deze voorzorgsmaatregelen bestaan onder meer uit een intensievere toiletschoonmaak gedurende de openingsdagen en het plaatsen van desinfectiegel op diverse locaties. “Wij nemen deze preventieve maatregelen, omdat het welzijn en de veiligheid van onze klanten, bezoekers, exposanten, medewerkers en overige aanwezigen voorop staat. Ook staan wij in nauw contact met gespecialiseerde instanties, waaronder het RIVM en GGD. Verder ondernemen wij op dit moment geen aanvullende acties, wel houden wij de actualiteit nauwlettend in de gaten.”

Voor Interpack zijn er tot nu toe geen intenties om de beurs uit te stellen. “Wij zullen de situatie tijdig opnieuw evalueren in overleg met gezondheidsinstanties en partners om de juiste beslissingen te nemen. Wij nemen de zorgen van onze klanten, gasten en partners met betrekking tot het coronavirus zeer serieus. Uw veiligheid is altijd onze topprioriteit. Als exposanten en bezoekers kunt u zoals gewoonlijk op het beursterrein van Düsseldorf een hoog niveau van hygiëne, veiligheid en goede medische zorg verwachten. Messe Düsseldorf volgt de huidige ontwikkelingen op de voet en staat in direct contact met de gezondheidsautoriteiten.”

Op de website van de Rijksoverheid staat actuele informatie over het coronavirus.

www.rijksoverheid.nl