HomeDossiersDesignCoronavirus brengt verandering teweeg in verpakkingsindustrie

Coronavirus brengt verandering teweeg in verpakkingsindustrie

De invloed van het coronavirus zal een blijvende verandering teweegbrengen in de verpakkingsindustrie. Duurzame verpakkingsmaterialen blijven als topic hoog op de agenda staan, maar het coronavirus voedt ook de discussie rond plastic verpakkingen.

Daarbij stijgt de noodzaak voor hygiëne en kan het virus leiden tot een nieuwe bedrijfsvoering en tot kansen voor innovatie. Hoe realistisch is een duurzame groei na de coronacrisis? En wat heeft de pandemie voor invloed op de perceptie van de consument? Wij gaan in op een nieuwe verpakkingsdimensie, waarbij de mensheid voorbereid is op een soortgelijke uitbraak. Of vallen we toch terug in onze oude gewoontes?

Sinds de eerste editie van Packaging Innovations kenmerkt het event zich middels een hoog gewaardeerd sprekersprogramma. Dit dient als doel om bezoekers rijker aan kennis, vol inspiratie en met een uitbreiding van het netwerk huiswaarts te laten keren. De zevende editie van Packaging Innovations brengt opnieuw een hoogwaardig sprekersprogramma waarbij key topics, die spelen rond verpakkingsinnovaties, worden behandeld.

Packaging Innovations zal op 18 en 19 november 2020 doorgang vinden in Taets Art and Event Park in Amsterdam.

www.packaging-innovations.nl