HomeNieuwsCor Rijken Verpakkingen zoekt een verkoopmedewerk(st)er binnendienst

Cor Rijken Verpakkingen zoekt een verkoopmedewerk(st)er binnendienst

Cor Rijken Verpakkingen is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier en producent van flexibele verpakkingen met als specialisatie verpakkingen gemaakt uit Polypropyleen. De distributie hiervan naar meer dan 45 landen wordt vanuit het bedrijf in Lieren verzorgd.

Kwaliteit is bij Cor Rijken Verpakkingen een kernwaarde. Het bedrijf streeft naar kwalitatief hoogwaardige producten en heeft voedselveiligheid hoog in het vaandel staan. Cor Rijken Verpakkingen is BRC Packaging gecertificeerd en voldoet daarmee aan de normen voor voedselveiligheid en verpakkingen. Daarnaast is het bedrijf sinds 1 december 2014 een PSO gecertificeerd bedrijf. Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) maakt zichtbaar dat Cor Rijken Verpakkingen niet alleen in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt, maar hen ook in de eigen bedrijfsvoering een plek biedt.

Momenteel is het bedrijf op zoek naar een commerciële verkoopmedewerk(st)er binnendienst (40 uur per week) ter versterking van het verkoopteam. Het betreft een nieuw in te vullen functie binnen het bedrijf.

Klik hier voor de vacature…

Kijk voor meer informatie op www.cor-rijken.nl.