HomeMachinesNiet-primair verpakkenConvenience gevleugeld woord binnen CPS

Convenience gevleugeld woord binnen CPS

Convenience is een gevleugeld woord dat reeds vele jaren een bijzondere betekenis heeft binnen CPS Case Packing System, dat systemen maakt voor het automatisch horizontaal en/of verticaal positioneren en verpakken van zakjes of trays in dozen, display dozen, kratten en containers. “Hoewel we uitgaan van een basis is elke casepacker die de assemblage in Stramproy verlaat uniek. Voor ons staat de klantwens centraal in de levering van passende oplossingen”, aldus directeur Pieter Aquarius.

CPS presenteert op de Fruit Logistica, die deze week wordt gehouden in Berlijn, de CL 64 krattenlader (foto onder) voor het verpakken van verse aardappelen in kratten. CPS kan kiezen uit vele opties om het product van de klant op kostenverlagende en efficiënte wijze beter te verpakken. Afgelopen jaar heeft CPS enkele projecten in België en Nederland gerealiseerd voor het automatisch verpakken van aardappelen en wortelen in kratten en containers.

Op de beurs Pro Sweets in Keulen, die afgelopen week werd gehouden in Keulen, presenteerde CPS de CP 301 casepacker (foto boven). Deze snelle, betaalbare case packer is speciaal ontwikkeld om zakjes snel en nauwkeurig servogestuurd in dozen te verpakken. Met de ontwikkeling van de CP 301 is speciaal rekening gehouden met kostenverlagend verpakken met hoge capaciteit. De case packer kan zakken van 50 gram tot 5000 gram verpakken met een snelheid tot 190 stuks per minuut in verschillende verpakkingspatronen. De omstelling naar verschillende product progamma’s is menugestuurd waardoor met één druk op de knop meteen een ander product verpakt kan worden.

Kijk voor meer informatie op www.casepacker.com of stuur een e-mail naar info@c-p-s.nl.