HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Contimeta kijkt terug op geslaagde Empack Den Bosch

Contimeta kijkt terug op geslaagde Empack Den Bosch

contimeta-logoContimeta kijkt terug op een geslaagde Empack in Den Bosch Contimeta voert verpakkingsmachines van het topmerk Robopac op exclusieve basis. Naast de introductie van twee Contistrap high speed omsnoeringsmachines stonden op deze beurs verder centraal de Rotoplat 507, een verticale palletwikkelaar en de Robot Worker, een mobiel verticale palletwikkelaar, beide van Robopac.

Rotoplat 507

De Rotoplat 507 kenmerkt zich door het aangedreven voorreksysteem dat zorgt voor een lagere kostprijs per gewikkelde pallet. De lay-on force (spanning op de 4 hoeken) wordt elektronisch geregeld, aangestuurd door een instelbaar load-cell systeem (weegcel). Hierdoor kan vrijwel elke palletlading perfect worden ingepakt.

contimeta-empack-1

Robot Worker

De Robot Worker blinkt uit in flexibiliteit van het palletwikkelen bij een kleiner verpakkingsvolume. Deze palletwikkelaar draait (regelbare rijsnelheid) zelfstandig om de lading heen en een fotocel zorgt voor automatische aftasting van de ladinghoogte. Wilt u geen concessies doen aan kwaliteit en zoekt u vooral een betrouwbare palletwikkelaar dan is een Robopac een juiste investering. Het eventuele prijsverschil ten opzichte van een B-merk is al heel snel terugverdiend.

contimeta-empack-2

Kijk voor meer informatie op www.contimeta.nl.