HomeMachinesEtiketteren en printenContact Belgium presenteert flexibele en onderhoudsvrije oplossing voor industriële codeervereisten

Contact Belgium presenteert flexibele en onderhoudsvrije oplossing voor industriële codeervereisten

contact-belgium-4

Contact Belgium, gespecialiseerd in etikettering en markering, neemt deel aan de beurs Empack in Brussel en toont daar onder andere een CAB XD Dubbelzijdige printer, de Premium handapparaten uit de allernieuwste lijn van Contact Belgium en een onderhoudsvrije inkjet van APS.

contact-belgium-logoCAB XD Dubbelzijdige printer

De XD is een labelprinter voor dubbelzijdig printen op eindeloze materialen en etiketten zoals o.a. papier, karton, textiel, synthetisch materiaal, krimpkousen.  Zoals bij alle printers van CAB, kan zowel zwart als met gekleurd transfertlint gebruikt worden.

contact-belgium-2

Premium handapparaat

De Premium handapparaten zijn toestellen uit de allernieuwste lijn van Contact en beschikbaar voor een etikettengrootte van 25×12, 26×12, 25×16. Deze onderscheiden zich van de klassieke ettiketeertang modellen door:

  • hun comfortable soft-touch
  • hun propere en makkelijke wissel van
  • ergonomische handgreep
  • vast drukbeeld
  • etikettenrol is beschermd
  • bedrukking in grote karakters
  • steekcliché in optie
  • het robuuste karakter en de lange levensduur typisch voor de CONTACT-toestellen zijn behouden

contact-belgium-3

APS onderhoudsvrije inkjet

De inktjet van APS is een codeersysteem/markeersysteem dat een volledig flexibele en onderhoudsvrije oplossing biedt voor de meeste industriële codeervereisten.  Met de inktjet kan men tot op 4 productielijnen onafhankelijk printen en coderen met enkel 1 printunit. Het toestel is het resultaat van een constante stroom van verbeteringen die nu hebben geleid tot een gegarandeerd propere en betrouwbare oplossing voor het printen van datamatrix codes, barcodes, speciale karakters en alfabetische tekens, logos, enz, op primaire en/of secundaire verpakkingen.   De ondergrond mag zowel poreus als niet poreus zijn, direct op het product of op de omverpakking. Men kan printen met een resolutie van 60 tot 600 dpi en men kan gebruik maken van diverse fonts en verschillende inktsoorten binnen 1 printunit voor verschillende ondergronden.

contact-belgium-1

Empack Brussel 2010 – Stand F001

Kijk voor meer informatie op www.contact-belgium.be.