HomeMachinesNiet-primair verpakkenConsejo bouwt compacte casepacker voor Amerikaanse klant

Consejo bouwt compacte casepacker voor Amerikaanse klant

Consejo heeft onlangs de bouw afgerond van een Pick & Place casepacker om retaildozen, zowel staand als liggend, te verpakken in Amerikaanse vouwdozen. “Deze verpakkingslijn wordt op dit moment per boot naar Amerika getransporteerd om daar binnenkort geïnstalleerd te gaan worden”, laat het bedrijf weten op haar website.

Deze verpakkingslijn is uiterst compact en daardoor uitermate geschikt om te worden toegepast op plaatsen waar erg weinig vloeroppervlakte beschikbaar is. De Pick & Place is gecombineerd met een Knecht A-600 dozenopzetmachine en een Knecht V-300 dozensluitmachine.

Deze casepacker is geschikt om dozen, trays en kratten te vullen met diverse soorten verpakkingen. Consejo: “De twee-assige casepacker heeft een optimale flexibiliteit door het gebruik van servotechniek. Tevens is de vacuümkop draaibaar, waardoor de producten in elke gewenste richting geplaatst worden. In het programma zijn meerdere stapelpatronen in te stellen. Ook is een uitvoering met dubbele oppakkop mogelijk, wat een aanzienlijke verhoging van de beladingscapaciteit geeft.”

Kijk voor meer informatie op www.consejo.nl.