HomeNieuwsBedrijven en personenConpax opent vestiging in Hoegaarden

Conpax opent vestiging in Hoegaarden

conpax-1

Naast verpakkingsmachines biedt Conpax Total Packaging haar klanten een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen (disposables), kartonnage en folies. Conpax voorziet de markt van combinaties van verpakkingsmachines, -materialen en technische service met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Conpax heeft vestigingen in Barendrecht, Druten en onlangs is ook een vestiging in het Belgische Hoegaarden in gebruik genomen.

Hoegaarden staat bekend om het bier dat de naam van deze plaats draagt en daarom deelde het team van Conpax Total Packaging op FreshTec 2009 een kartonnen verpakking met daarin een drietal bierflesjes uit.

conpax-2

Daarnaast heeft Conpax Verpakkingstechniek, een onderdeel van ConpaxTotal Packaging, haar assortiment weten uit te breiden met een nieuwe Berkel snijmachine mèt geïntegreerde weegschaal: de Berkel Avantgarde. Een geïntegreerde weegschaal bespaart tijd, inspanning, ruimte én levert omzet op! U of uw medewerker hoeven immers geen gebruik meer te maken van een losse weegschaal. U weet voortaan precies hoeveel u snijdt en nooit te veel.

Bij Berkel begrijpen ze de echte behoeften van professionele snijders. Ze zijn daarom voortdurend bezig om hun snijmachine te perfectioneren en met een geweldig resultaat! De Berkel Avantgarde is een unieke en innovatieve snijmachine. In opvolging van de welbekende 834 heeft Berkel opnieuw een snijmachine ontwikkeld waarbij alle delen die in contact komen met het te snijden en het gesneden product, in roestvrij staal zijn uitgevoerd. Een automatisch slijpapparaat, de unieke bevestiging van de snijtafel, de geïntegreerde weegschaal en de eenvoud waarmee de Avantgarde te reinigen is, maken deze snijmachine dan ook een juweeltje voor uw versafdeling of slagerij.

conpax-3

Kijk voor meer informatie op www.conpax.com