HomeNieuwsBedrijven en personenConpax lanceert nieuwe website

Conpax lanceert nieuwe website

conpax-website

Conpax lanceert vandaag haar geheel vernieuwde website. Niet alleen sluit de website nu beter aan op de huisstijl, maar ook op de wensen en behoeften van klanten. Bezoekers kunnen nu op een heel gestructureerde manier informatie opzoeken. Er is gedetailleerde informatie te vinden over verpakkingsoplossingen, producten (materiaal en machines) en faciliteiten. De nieuwe website is volledig ontworpen vanuit de bezoeker en diens behoeften.

De website is dan ook zo rustig en overzichtelijk mogelijk opgezet. De bezoeker ziet in één oogopslag waar hij of zij relevante informatie kan vinden over de gewenste machine, het verpakkingsmateriaal of de service. De nieuwe website is verdeeld in specifieke productinformatie en de meer algemene informatie. Met de nieuwe website hoopt Conpax klanten, prospects en belangstellenden meer inzicht te geven in alle mogelijkheden die ze kunnen bieden.

Conpax Total Packaging biedt zijn klanten een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen (disposables), kartonnage en folies, en verpakkingsmachines. Conpax voorziet de markt van combinaties van verpakkingsmachines, -materialen en technische service met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Bezoek de nieuwe website van Conpax Total Packaging: www.conpax.com