HomeNieuwsBedrijven en personenConpax Green: nieuwe productlijn passend in MVO

Conpax Green: nieuwe productlijn passend in MVO

conpax-green-logoBij Conpax Total Packaging staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Een belangrijk onderdeel in het MVO-beleid is het milieu. Daarom brengt Conpax een gehele nieuwe verpakkingslijn op de markt, onder de naam Conpax Green.

Dit assortiment bestaat uit milieuvriendelijke en/of biologisch afbreekbare producten, zoals verpakkingen en disposables, en energiezuinige verpakkingsmachines, zoals de Klappack Novus.

Conpax staat met het nieuwe assortiment Conpax Green op stand E1406. Het assortiment bestaat onder andere uit de milieuvriendelijke “Altijd koffie”-beker, PLA glazen en bekers, bestek van hout en PLA, Palmblad schalen en borden, menubakken en hamburgerboxen van suikerriet, en milieuvriendelijke cateringdozen met een PLA venster.

Conpax Total Packaging biedt zijn klanten een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen (disposables), kartonnage en folies, en verpakkingsmachines. Conpax voorziet de markt van combinaties van verpakkingsmachines, -materialen en technische service met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

conpax-green

Kijk voor meer informatie op www.conpax.com.