HomeNieuwsConbox: efficiënt draagsysteem voor big-bags

Conbox: efficiënt draagsysteem voor big-bags

conbox

Conbox introduceerde enige tijd geleden de Conbox II, een verpakkingssysteem om met één drager de opslag en transport van bulk- en stortgoederen te integreren in het logistieke proces. Dit nieuwe systeem is volgens de producent een logische aanvulling op de Conbox I.

conbox-logoDaar waar Conbox I volgens een artikel op de website van Verpakkingsmanagement met name gericht is op efficiënte, veilige en hygiënische opslag en transport van bulk- en stortgoederen in big-bags, is Conbox II zo geconstrueerd dat de goederen vanuit de big-bags direct verwerkt kunnen worden. Het onderstel van dit systeem is namelijk geschikt voor verplaatsing op ketting- en rollerbanen. Bovendien is volgens het bedrijf onderlossen met de CONBOX II veilig en gemakkelijk dankzij de trechtervormige bodem, die via een schuif aan de zijkant is te bedienen.

De bedenkers van Conbox zijn van plan om het Conbox-concept verder uit te breiden in een compleet productassortiment. Hierbij is integratie het sleutelwoord; zij streven ernaar innovatieve systemen te ontwikkelen die inzetbaar zijn vanaf de bron tot de fabrikant of verbruiker.

Klik hier voor een video-interview dat PackOnline.nl enige tijd geleden al had met Dirk Dijkstra over de introductie van de Conbox II.

Kijk voor meer informatie op www.conbox.nl.

Bron: Verpakkingsmanagement