HomeMachinesNiet-primair verpakkenCoeman Packaging presenteert verticale omsnoeringsmachine

Coeman Packaging presenteert verticale omsnoeringsmachine

coeman-klOp Empack presenteert Coeman Packaging de verticale omsnoeringsmachine Messersi’ type TL5. Dit toestel kan een oplossing bieden voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel met PP als PET omsnoeringsband. Het kan uitgerust worden met een mobiele spankop en een bewegend zwaard, in functie van de goederen of het type pallet die moet omsnoerd worden. Gebaseerd op hun uitgebreide kennis van het product en hun specifieke know-how, ontwikkelt en fabriceert Messersi’ zowel de spankoppen als de machines in eigen huis.

De gepatenteerde spankoppen zijn zeer robuust gebouwd en bevatten minder onderdelen dan de meeste vergelijkbare systemen. Dit resulteert in een buitengewoon grote bedrijfszekerheid, en dus kostenbesparingen voor de klant.

De degelijkheid en goede werking werden bij verschillende gerenommeerde bedrijven bewezen, en integrators kiezen intussen voor Messersi’ apparatuur om in te bouwen in hun totaalprojecten. Intussen is Messersi’ de nummer 1 geworden in de vervangingsmarkt van spankoppen. Ook Coeman Packaging realiseerde de laatste maanden reeds verschillende succesvolle projecten, met verschillende types Messersi’ machines.

Kijk voor meer informatie op www.coeman.be