HomeMachinesEtiketteren en printenCodipack toont oplossingen voor coderen en etiketteren op Logistica

Codipack toont oplossingen voor coderen en etiketteren op Logistica

Codipack Group is sinds de oprichting in 1990 uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van zelfklevende etiketten en labels, labelprinters, etikettenprinters, etiketteermachines, industriële inkjet- en lasercodering en barcodescanners. Op 28 tot en met 30 november neemt Codipack deel aan de vakbeurs voor logistiek en goederenstroombeheersing Logistica 2017 in Jaarbeurs Utrecht. Op haar stand A038 in hal 2 verwelkomt Codipack u graag met een hapje en een drankje.

“Wij streven ernaar voor elke klant een oplossing op maat uit te werken. Van product- of goederenidentificatie tot personenidentificatie. Wij investeren continu in de beste producten en diensten. Voorstudie, opstartservice en nazorg zijn dan ook kernwoorden tijdens de realisatie van uw opdracht”, aldus het bedrijf.

Codipack heeft vestigingen in Nederland en België, maar kijkt ook voorbij de grenzen. Codipack: “Wij volgen steeds de marktevoluties en door te innoveren en te investeren in expertise kunnen wij deze service in de toekomst blijven garanderen.”

Kijk voor meer informatie op www.codipack.com.