HomeThema'sEmpack Brussel 2011Codipack-Group: labeling en codeer oplossingen van a tot z

Codipack-Group: labeling en codeer oplossingen van a tot z

codipack-sasha-2

Met meer dan 20 jaar know-how is de Codipack Group uitgegroeid tot een bedrijf welke totaal geïntegreerde oplossingen volledig in eigen beheer kan aanbieden en realiseren. Door continue samenwerking met tal van gerenomeerde fabrikanten en continue drang naar innovatieve oplossingen presenteren wij u op de Empack Brussel in een volledig werkende opstelling de nieuwigheden binnen ons vertrouwde productengamma.

Hardware

Naast onze standaard labeling & coding machines kan u bij Codipack terecht voor custom made machines.  Op de beurs ontdekt u vernieuwde aanbrengmogelijkheden van de etiketten met etiketteermachines en nieuwe mogelijkheden op gebied van inktgebruik in inkjettoestellen.  Codipack bouwt de machine op, koppelt met externe devices en integreert draadloze infrastructuur met barcodescanners en terminals.

Software

Ons software bedrijf Codisys zorgt met het programma Nicelabel voor de aansturing van uw volledige printer en codeerpark: labelprinters, etiketteermachines en inkjettoestellen.  Van eenvoudige toepassingen tot het volledige beheer met de Enterprise versie. Codisys koppelt met externe pakketten en integreert de nodige database koppelingen.

Verbruiksartikelen

Codipack heeft eigen productielijnen voor uw etiketten en tags.  Wij produceren de door u gewenste kwaliteit, afmeting en aantallen.  Tevens oplossingen met water oplosbare etiketten.  Indien u met retourverpakkingen werkt ontdekt u hiervan de voordelen op onze stand.  Tevens een ruim gamma van inktlinten voor uw etiketteertoestellen en tal van inktsoorten om uw producten te bedrukken. 

Services en diensten

Het Codipack team biedt u het nodige projectmanagement en bijhorende consultancy.  Codipack installeert en zorgt voor de nodige opleidingen, helpdesk (hardware en software), monitoring & remote control, interventies ter plaatse en onderhoudscontracten en beschikt over een eigen herstelcenter.  Uw project, onze zorg, van a tot z.

codipack-bierflesje

Empack Brussel 2011 – Stand A092

Kijk voor meer informatie op www.codipack.com of stuur een e-mail naar info@codipack.com.