HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Codipack-Group: altijd een 'streepje' voor

Codipack-Group: altijd een ‘streepje’ voor

codipack

Codipack-Group presenteert een aantal nieuwigheden, naar eigen zeggen top-oplossingen, op het gebied van labelen, coderen en barcodes op Empack Den Bosch.

codipack-logoCoderen: klein karakter inkjet als eerste in de markt nu met windows driver

Met het unieke automatische afsluitsysteem van onze klein karakter inkjet printers kent u geen problemen bij opstarten of afsluiten, zoals bij traditionele systemen. Werkelijk onderhoudsvrij: u bespaart geld en tijd! Als eerste in de markt, nu met windows driver!

Nicelabel barcodesoftware: nieuwe web printing module

Welkom in de nieuwe wereld van het online etiketteren. Met het nieuwe ‘nicelabel portal’ bieden wij u het antwoord op de groeiende labeling behoeften van uw bedrijf. Deze web toepassing geeft u on-line volledig overzicht van het label printen en biedt een antwoord aan de beperkingen van het desktop printen. Met ondersteuning van alle labelprinters behoeft deze toepassing geen bijkomende training.

Etiketteren: uiterst nauwkeurig het label aanbrengen tegen hoge snelheid

Als snelheid, productiecapaciteit en uiterste precisie de voorwaarden zijn voor het aanbrengen van voorbedrukte labels binnen uw verpakkingslijn, vormt de AlritmaX de perfecte oplossing! In zijn geavanceerde versie is een snelheid tot 90m/min mogelijk, ideaal voor zeer snelle bedrijfsprocessen!

Codipack Group: top-oplossingen in labelen, coderen en barcodes

Codipack biedt u 20 jaar ervaring in dit vakdomein.  Eigen productie-lijnen voor etiketten. Alle top-merken van labelprinters. Deskundige levering en begeleiding van etiketteer- en codeerprojecten (alle soorten inkjet en lasertoepassingen). Uiterst nauwkeurig de etiketten aanbrengen of uw producten voorzien van permanente en budgetvriendelijke coderingen. Codisys, onze softwaredivisie, integreert draadloze netwerken, mobiele printers, terminals, barcodescanners en Warehouse management systemen. Totale top-oplossingen waarbij u altijd een ‘streepje’ voor blijft.

Empack Den Bosch 2010 – Stand C1015

 Kijk voor meer informatie op www.codipack.com.