HomeAanbodEtiketteren en printenCodipack biedt totaaloplossingen voor coderen en etiketteren

Codipack biedt totaaloplossingen voor coderen en etiketteren

De Evolabel print & apply en etiketteermachines van Codipack staan garant voor een betrouwbare, kwalitatieve etikettering van producten en zijn makkelijk te integreren op automatische productielijnen. Ze onderscheiden zich doordat ze etiketten kunnen aanbrengen op producten of verpakkingen met variabele hoogtes.

Ze zijn bovendien razendsnel: printen en aanbrengen tot 3 labels per seconde, en kenmerken zich door eenvoud in gebruik en onderhoud. Zo ben je te allen tijde verzekerd van kwalitatief etiketten printen en/of aanbrengen.

Het sluitstuk van de productielijn is de Evolabel FlexWipe, een innovatieve palletetiketteermachine met flexibiliteit als grootste kenmerk. De palletlabeler is bovendien erg snel en labelt per minuut 5 pallets 2-zijdig en doet een validatiecheck van alle geprinte barcodes.

Stuur al uw etikettenprinters, etiketteersystemen en codeersystemen aan via NiceLabel-software met één unieke Windows-driver. Codipack helpt u met zowel eenvoudige toepassingen als complete integraties.

Codipack Group maakt zelf etiketten, levert etikettenprinters, en is specialist in etiketteren, coderen, software en barcodescanning. Door het aanbieden van innovatieve producten is Codipack in staat zich te onderscheiden en haar klantenbestand in diverse sectoren verder uit te breiden. Dit zowel nationaal als internationaal. Met 70 werknemers zetten we in op verdere groei naar de toekomst toe. Codipack Group heeft vestigingen in België en Nederland. Op Empack is Codipack te vinden op stand E.08.

www.codipack.com