HomeNieuwsBedrijven en personenClondalkin Group benoemt nieuwe sales managers LPF Flexible Packaging

Clondalkin Group benoemt nieuwe sales managers LPF Flexible Packaging

Clondalkin Group heeft onlangs drie nieuwe sales managers benoemd bij LPF Flexible Packaging. Martina Fidder, Cecilia Villanueva en Ingeborg Wullink zullen het sales team van de Nederlandse producent van verpakkingen voor de farmaceutische, voedings-, tuinbouw- en zoetwarensector versterken. De focus van deze nieuwe sales managers is zowel het opbouwen van nieuwe relaties als het onderhouden van bestaande relaties.

Martina zal met name verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de verkoop van de vorm-, vul-, sluitproducten, sealers en sachets, Cecilia wordt verantwoordelijk voor verkoop in de regio’s Zuid-Amerika en Zuid-Europa en Ingeborg wordt verantwoordelijk voor gravure-geprinte, gelamineerde folies en stick packs.

“De nieuwe sales managers zijn een geweldige versterking van het team. Hun ervaring in sales en marketing past perfect bij ons bedrijf en we hebben er alle vertrouwen in dat hun voorgaande successen en manier van werken onze business development ten goede zullen komen”, aldus Rienk Jan van der Kooi, managing director van LPF.

Kijk voor meer informatie op www.clondalkingroup.com.