HomeMachinesEtiketteren en printenClever Smart Printer Deal laat klant betrouwbaarheid ervaren

Clever Smart Printer Deal laat klant betrouwbaarheid ervaren

Een betrouwbare printer plaatsen zonder kopzorgen voor de gebruiker. Dat is de gedachte achter de Smart Printer Deal van Clever CPL. Hiermee wordt een Hitachi printer voor ieder bedrijf haalbaar. Voor een vast bedrag per maand is alles geregeld. Clever CPL is specialist op het gebied van het aanbrengen van productinformatie. “Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij de oplossing innovatiever kunnen maken en onze techniek nóg slimmer”, zegt John Mooij.

Betrouwbare en onderhoudsvriendelijke Hitachi inkjetprinters zorgen voor een constante kwaliteit van prints op bijna alle materialen. Variabele teksten, logo’s, batchcodes en datums worden op hoge snelheid op producten aangebracht. “Hitachi inkjetprinters hebben een zeer goede reputatie op het gebied van bedieningsgemak, betrouwbaarheid en efficiëntie. De Hitachi inkjetprinter stopt nooit. We zijn zo overtuigd van onze Hitachi printers dat we vinden dat iedereen ervan moet kunnen profiteren”

Clever CPL zet nu de spotlights letterlijk op de Smart Printer Deal. John Mooij en Gerhard Kramer vertellen waarom dit belangrijk nieuws is. “We zijn zo overtuigd van onze Hitachi printers dat we vinden dat iedereen ervan moet kunnen profiteren. Maar niet ieder bedrijf heeft de middelen om zo’n printer aan te schaffen. Met deze deal maken we dat wel mogelijk.” Bedrijven die geïnteresseerd zijn, krijgen sowieso 3 maanden gratis beschikking over de printer. Daarna kunnen ze de printer teruggeven of een overeenkomst voor 5 jaar aangaan. Mooij en Kramer zijn ervan overtuigd dat ze geen printer zullen terugkrijgen.

“Voor een maandbedrag plaatsen we de printer en sluiten die aan. Daarnaast zorgen we voor het onderhoud en eventuele reparatie en de verbruiksartikelen. Het is volledige ontzorging, all inclusive.” Clever is ervan overtuigd dat de betrouwbaarheid van de ­Hitachi printers de doorslag geeft. ‘Die betrouwbaarheid moet je ervaren en dan wil je niet meer anders.’ Het ­uitgangspunt voor deze actie is no budget, no problem. Het is voor iedereen bereikbaar en de garantie is 5 jaar.

“Uptime is heel erg belangrijk en dat is wat deze machine biedt, gesteund door onze 24-uurs­service”, benadrukken Mooij en Kramer. De printer is erg ­zuinig in gebruik en desgewenst kan er met biologische inkt worden geprint. Dat is ook een reden dat Clever CPL dit een Smart Printer Deal noemt.

www.clever-cpl.nl