HomeNieuwsBeurzen en evenementenCirculariteit is een belangrijk thema op All4Pack Emballage Paris

Circulariteit is een belangrijk thema op All4Pack Emballage Paris

De verpakkings- en intralogistieke sector ondergaat ingrijpende veranderingen door grote economische, technologische, milieu- en regelgevingsuitdagingen. De All4Pack Emballage Paris die van 4 t/m 7 november 2024 plaatsvindt in Paris Nord Villepinte fungeert als denktank voor experts en professionals, die hen ondersteunt bij het begrijpen van de toekomstige marktrealiteit.

Dit jaar heeft de All4Pack Emballage Paris een All4Pack Circularity ruimte gecreëerd, gewijd aan bedrijven en start-ups die zich inzetten voor initiatieven op het gebied van verminderen, hergebruiken en recyclen (3R). In deze ruimte zal een agora worden gehouden om deze onderwerpen te bespreken door middel van workshops en pitches om vooral de vitaliteit van de sector te bevorderen.

In de All4Pack Circularity-zone zullen een aantal start-ups aanwezig zijn met innovatieve en flexibele oplossingen voor verpakking en onderhoud: nieuwe materialen, herbruikbare en slimme containers, tools voor het programmeren van robots en meer. Door deze start-ups in de schijnwerpers te zetten, wordt hun zichtbaarheid verbeterd en krijgen ze de kans om investeerders en gebruikersindustrieën te ontmoeten die circulariteit centraal stellen in de waardeketen.

Enkele start-ups hebben zich al geregistreerd en veel andere start-ups zullen ook aanwezig zijn op de show.

www.all4pack.com