HomeNieuwsBedrijven en personenChristiaens Agro Systems: betrokken en innovatief

Christiaens Agro Systems: betrokken en innovatief

christiaens

Christiaens Agro Systems uit Neer is toonaangevend in de ontwikkeling van machines voor de tuinbouw. Christiaens Agro Systems is een nuchtere, betrouwbare en succesvolle leverancier van oplossingen voor met name de asperge- en preiteelt. Intensieve betrokkenheid bij de markt is een van de belangrijke peilers van dit succes. “Betrokkenheid bij de sector is voor ons zeer belangrijk”, zegt Bart Vercoulen, verkoopleider bij Christiaens Agro Systems.

christiaens-logo“Door middel van demodagen en gesprekken  met ondernemers uit de sector blijven we intensief in contact met onze markt. Ondernemers komen ook met ideeën en voorstellen voor optimalisering van onze machines en wij verwerken waar mogelijk deze voorstellen in doorontwikkeling van onze nieuwste machines. Betrokkenheid met de markt die voordelen brengt voor iedereen”, volgens Vercoulen

Op de aankomende beurzen in Karlsruhe en Venlo zal Christiaens Agro Systems de laatste innovatieve ontwikkelingen met trots presenteren. “We hebben veel goed nieuws voor telers in aspergesector” aldus Marco Vissers, projectleider binnen Christiaens Agro Systems.” Onze halfautomatische en volautomatische machines zijn verder geoptimaliseerd vanuit de wensen van onze klanten. Optimaliseringen in capaciteit, functionaliteit en bediening. Met de resultaten willen we onze klanten graag positief verrassen op de beurzen”. 

De beurs in Karlsruhe vindt plaats op 20 en 21 november en de tuinbouwvakbeurs in Venlo vind plaats van 9 december tot en met 12 december. Angelique Christiaens, directeur: “Wij nodigen iedereen van harte uit voor een bezoek aan onze stand zodat we samen succesvol kunnen blijven in een uitdagende tuinbouwmarkt.”

Kijk voor meer informatie op www.christiaensagro.com.