Home Machines Inspecteren Checkweger van Nemesis sluit optimaal aan op uw bedrijfsomgeving

Checkweger van Nemesis sluit optimaal aan op uw bedrijfsomgeving

Nemesis C-reeks checkwegers worden gekenmerkt door een kleine footprint. Dankzij de compacte bouw zijn deze wegers uitermate geschikt voor gebruik in situaties waarin weinig ruimte beschikbaar is.

De checkwegers uit de C-reeks van het merk Nemesis zijn geschikt voor het wegen van een groot aantal producten, zoals zakjes pasta, netten met fruit, blokjes kaas, lange resp. dunne flessen, sprays, verpakkingen met meerdere kaarsen, absorberende doekjes en luiers, verfblikken, snoepgoed, hand- en gezichtslotion en deegballen.

Zoekt u een compacte, nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing om producten op gewicht te controleren, kies dan voor een checkweger uit de Nemesis C-reeks. Alle wegers uit deze reeks zijn MID en OIML R51-gecertificeerd, terwijl Nemesis als fabrikant ISO 9001 is gecertificeerd. Alle wegers zijn uiterst betrouwbaar dankzij de robuuste bouw en kwalitatief hoogwaardige materialen die daarbij zijn toegepast; de onderhoudskosten blijven dan ook tot een minimum beperkt.

Een transportband zorgt ervoor dat de producten die aan de invoerzijde van de checkweger worden aangeboden door de weegsectie worden getransporteerd. Daar worden deze gecontroleerd op gewicht.

Producten die aan de door u ingestelde gewichtscriteria voldoen, worden verder getransporteerd naar de uitvoerzijde, terwijl producten die niet daaraan voldoen zijdelings uit de productstroom worden verwijderd richting een kunststof en roestvast stalen ‘afkeur’-opvangbak. Een fotocel geeft een signaal aan de besturing zodra de opvangbak vol is.

Voor de bediening heeft u de beschikking over een 7 of 10 inch touchscreen al naar gelang de uitvoering, voor de rapportage kan een printer worden geïntegreerd. Of de checkweger kan aan uw netwerk gekoppeld worden. De innovatieve Nemesis EasyWeigh-technologie, gebaseerd op een dynamisch weegalgoritme, zorgt ervoor dat geen kalibratie of inleren op product vereist is. Hierdoor kunt u niet alleen super snel aan de slag, maar ook binnen slechts enkele seconden wisselen van product.

Met een checkweger uit de C-reeks van het merk Nemesis beschikt altijd over een checkweger die optimaal aansluit op uw bedrijfsomgeving.

www.lwa.nl/checkweger