HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Certis toont uitgebreid gamma omsnoeringsapparaten voor kunststofband en staalband van Orgapack

Certis toont uitgebreid gamma omsnoeringsapparaten voor kunststofband en staalband van Orgapack

certis-1

Certis is reeds ruim 20 jaar de exclusieve partner voor de Benelux van het Zwitserse Orgapack. Certis toont op haar stand het uitgebreide gamma van omsnoeringsapparaten voor kunststofband en staalband van het Zwitserse merk Orgapack. Als partner van Orgapack staat Certis met continu bijgeschoolde technici garant voor de lokale garantie en service van de Orpapack-apparatuur die zij importeert. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele ORGAPACK-onderdelen.

certis-logoOp de beurs kan u o.a. de OR-T 250 en de OR-T 400 uitproberen. Deze batterij-aangedreven omsnoeringsappparaten voor kunststofband bieden heel wat voordelen voor de gebruiker. Een belangrijk voordeel is het sneller omsnoeren door één enkele knop in te drukken die de hele operatie uitvoert.

certis-3

Naast omsnoeren heeft Certis ook een zeer ruim gamma van wikkelmachines gaande van de kleine wikkelmachine voor het wikkelen van enkele pallets per dag tot machines voor continuproducties met een capaciteit tot boven 100 pallets/uur.

Op de stand kan u ook de ringwikkelaar Sirio zien. De foliedrager, die de folie tot 300% voorrekt, wordt aangedreven door een gepatenteerde bewegingsoverbrenging waardoor er geen sleepcontacten nodig zijn in de ring. Het zijn deze open sleepringen die bij de klassieke ringwikkelaars storingsgevoelig zijn, zeker bij vervuilende industrieën zoals bouwstoffen, isolatie enz. Op het einde van de cyclus wordt de folie bedrijfszeker verzegeld zonder las. Het uiteinde van de folie wordt tijdens de laatste wikkeling mechanisch onder de voorlaatste laag geschoven.

certis-2

Empack Den Bosch 2011 – Stand V1003

Kijk voor meer informatie op www.certis.com.