HomeNieuwsCash&Carry verpakkingen Conpax in nieuw jasje

Cash&Carry verpakkingen Conpax in nieuw jasje

De vraag naar een hygiënische en makkelijke verpakking voor op de stellingen bij de groothandels werd bij Conpax steeds vaker gehoord. Ze waren voorheen namelijk alleen verkrijgbaar in grootverpakkingen. Maar de behoeften en wensen van de klanten staan bij Conpax voorop. Daarom zijn een aantal disposables nu verkrijgbaar in een handige Cash&Carry verpakking.

Voordelen van de nieuwe omdoos

De nieuwe omdoos biedt de groothandels de kans om aan hun klanten de disposables ook in kleinverpakking aan te bieden. De verpakkingen zijn handig in het gebruik en stapelbaar. Het is nu mogelijk om meerdere verpakkingen op een stelling te plaatsen, wat een kostenbesparing kan opleveren. Daarnaast zijn de disposables extra hygiënisch verpakt. Ze zitten niet zoals bij andere Cash&Carry verpakkingen los in de doos, maar zijn nog eens extra verpakt in een krimp of plastic sleeve. Hierdoor blijven de disposables beschermd tegen vuil en stof bij het openen van de doos. Op de doos zelf staat een mooie foto van het product op ware grootte wat nog eens extra stimuleert tot aankoop.

Twee verschillende lijnen

Er zijn twee verschillende lijnen binnen de Cash&Carry verpakkingen van Conpax. De lijn Premium Quality bestaat uit de diverse kunststof glazen (van limonadeglas tot borrelglaasje), de koffiebeker Colorcup, twee soorten bestek en een soepkom. In de lijn Premium Green vindt de klant de milieuvriendelijke disposables. Daarbij moet gedacht worden aan borden en kommen van suikerriet en glazen van PLA.

Webshop

De Cash&Carry verpakkingen zijn te koop bij diverse groothandels, maar ook via verscheidene webshops, zoals www.verpakkingsmarkt.com. Conpax Verpakkingen is onderdeel van Conpax Total packaging. Conpax Total packaging voorziet de markt van combinaties van verpakkingsmachines, -materialen en technische service met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Op de website van Conpax worden deze combinaties verder beschreven.

Kijk voor meer informatie op www.conpax.com of stuur een e-mail naar info@conpax.com.