HomeMachinesAandrijven en besturenCartonCube van Logitrade weegt en meet snel en nauwkeurig

CartonCube van Logitrade weegt en meet snel en nauwkeurig

logitrade-cartoncube-1

Logitrade, al meer dan twintig jaar actief in het ontwikkelen van logistieke oplossingen, lanceert de CartonCube. Een snel en buitengewoon nauwkeurig werkend meet- en weegapparaat, dat het verwerken van pakketten voor verzending een stuk eenvoudiger maakt. De CartonCube is door Logitrade in eigen beheer ontwikkeld, in samenwerking met een Duitse fabrikant. De know-how van twintig jaar meet- en weeg-ervaring is in deze nieuwe oplossing verwerkt.

logitrade-logoDe CartonCube werkt op basis van ultrasoon techniek en weegt en meet pakketten daardoor zeer nauwkeurig. Het apparaat zal op korte termijn gecertificeerd zijn voor officiële toepassingen in heel Europa. Omdat het steeds belangrijker wordt om bij transport van goederen de exacte afmetingen en gewichten van pakketten te kennen, zal de CartonCube voor veel bedrijven een onmisbaar instrument blijken. Binnen twee seconden zijn lengte, breedte, hoogte, volume en gewicht bekend.

De CartonCube kan tot wel 500 pakketten per uur verwerken en functioneert probleemloos bij temperaturen tussen -10 en +40° C.

logitrade-cartoncube-2

Transport & Logistiek (te samen met Empack Den Bosch 2011) – Stand A1001

Kijk voor meer informatie op www.logitrade.nl en/of www.cartoncube.eu.