HomeMachinesAandrijven en besturenCadac Group lanceert uniek online platform in de CAD softwarebranche

Cadac Group lanceert uniek online platform in de CAD softwarebranche

Het Heerlense bedrijf Cadac Group lanceert de Cadac Store, een online platform waar klanten hun Autodesk en Cadac software kunnen kopen, beheren en verlengen. In de CAD softwarebranche is dit naar eigen zeggen uniek. “Geen enkele andere Autodesk-reseller biedt de klant zoveel transparantie, duidelijkheid en overzicht in onder andere Autodesk licenties”, laat het bedrijf weten.

Ketenintegratie tussen partners en een uitermate gebruiksvriendelijk online platform zorgen voor overzicht, snelheid en structuur. Zo wordt bijvoorbeeld de levertijd verkort van drie werkdagen naar minder dan één werkdag. Klanten kunnen op de Cadac Store niet alleen terecht voor Cadac en Autodesk software, ook is er inzicht in lopende contracten en de mogelijkheid licenties in te zien, te verlengen en toe te voegen aan lopende contracten.

In de Benelux is de Cadac Store de plek waar gebruikers van Autodesk-software terecht kunnen voor transparantie en goede service. Doordat alle informatie handig, online is terug te vinden, zijn contracten, licenties en andere informatie altijd binnen handbereik.

Cadac Group is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie. Met de toonaangevende oplossingen vereenvoudigt het bedrijf de complexe ontwerpprocessen in de bouw-, engineering- en procesindustrie. Dankzij de expertise van Cadac Group ontwerpen en realiseren hun klanten projecten sneller en beter dan ooit.

Kijk voor meer informatie op www.cadac.store.