HomeNieuwsBeurzen en evenementenBunzl toont innovatieve verpakkingen op Webwinkel Vakdagen

Bunzl toont innovatieve verpakkingen op Webwinkel Vakdagen

Verzendverpakkingenshop.nl zet duurzame oplossingen, zoals klimaatneutrale verpakkingen, ‘lucht uit je pakketje' en innovatieve verpakkingsoplossingen centraal, tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni in Jaarbeurs Utrecht.

Als onderdeel van Bunzl Retail & Industry, wordt er continu gezocht naar nieuwe producten, innovaties en trends, om maatwerkoplossingen aan klanten te kunnen bieden. Een mooi voorbeeld hiervan is de Rapi'doos, een rappe verzendverpakking volledig gemaakt van mono-materiaal. De doos is voorzien van intelligente retourklep en dankzij de secure-look is tape niet nodig en is het pakket extra beveiligd. Tijdens de beurs zal deze doos haar debuut maken.

Gemiddeld bevat elke zending nog steeds 40% lucht in de doos. Hier wil de Verzendverpakkingenshop.nl verandering in brengen met de campagne ‘Lucht uit je pakketje'. Tijdens de beurs kunnen bezoekers terecht met al hun vragen. Bijvoorbeeld hoe je je verzendproces optimaliseert of verpakkingsdichtheid vergroot.

In juli bestaat de Verzendverpakkingenshop.nl 9 jaar. Een mooie aangelegenheid om de webshop te vernieuwen en de gebruikerservaring en het bestelgemak te verbeteren. Tijdens de Webwinkel Vakdagen zal de vernieuwde shop worden voorgesteld aan het grote publiek. Ter promotie hiervan is er een gave winactie op touw gezet. De Verzendverpakkingenshop.nl is te vinden op stand 168.

www.verzendverpakkingenshop.nl