HomeNieuwsVerpakkingenBunzl Retail & Industry presenteert diverse duurzame innovaties

Bunzl Retail & Industry presenteert diverse duurzame innovaties

Bunzl Retail & Industry presenteert tijdens de Packaging Innovations 2021 op 17 en 18 november in Zaandam diverse duurzame innovaties op packaging gebied. Oplossingen voor concepten en logistieke processen in de food retail, non-food retail en e-commerce markt, worden getoond.

Het verschil maken, daar gaat het Bunzl om. Van concept en proces tot logistiek en distributie. Bunzl Retail & Industry ontzorgt in de gehele keten. Tijdens de Packaging Innovations gaat Bunzl Retail & Industry samen met bezoekers in gesprek om duurzaamheid naar een hoger niveau te tillen, processen efficiënter in te richten en laat daarin graag haar vernieuwde merkconcept zien.

Er worden verschillende duurzame innovaties gepresenteerd voor de food retail, non-food retail en e-commerce markt. Denk aan de prijswinnende EcoCoolBox voor het verzenden van gekoelde producten, verschillende dragers, oplossingen voor diverse food producten, maar ook e-commerce oplossingen voor het verzenden van producten. Duurzame oplossingen, bijvoorbeeld in de vorm van klimaatneutrale verpakkingen of met het thema ‘lucht uit de verpakking', en innovatieve verpakkingsconstructies staan centraal.

Tijdens de beurs gaan Accountmanagers van Bunzl Retail & Industry graag het gesprek aan om samen het verschil te maken. Benieuwd naar Bunzl Retail & Industry en haar innovaties? Loop dan langs voor een kopje koffie of een hapje op stand A102.

www.bunzlretail.nl