HomeNieuwsBunzl lanceert webshop specifiek voor webwinkeliers en het MKB

Bunzl lanceert webshop specifiek voor webwinkeliers en het MKB

Met een nieuwe webshop speelt Bunzl in op de continue groei van online verkoop en de daaruit voortkomende verzendverpakkingen vraag. Via de webshop kunnen webwinkeliers, kleine retailers en het MKB eenvoudig en veilig hun verzendverpakkingen en aanverwante artikelen bestellen. Naast een ruim assortiment verzendverpakkingen en dozen, biedt de nieuwe shop ook een compleet assortiment tape, etiketten, kantoorartikelen en winkelbenodigdheden. Bovendien is het totale assortiment uit voorraad leverbaar.

Enjoy the difference

Brigitte van den Boogaard, Project Manager e-Commerce, vertelt dat Bunzl met deze nieuwe webshop opnieuw lading geeft aan de missie van Bunzl, Enjoy the difference. “Ook op het gebied van e-commerce is het belangrijk om je onderscheidende vermogen te laten zien. Met duidelijke omschrijvingen, mooie productfoto’s en video’s, eenvoudig bestellen en een snelle levering via PostNL geven we daar direct invulling aan.”

Partnerships

Ook partners en wederverkopers kunnen gebruik maken van de mogelijkheden die Bunzl biedt op het gebied van E-commerce. “Het Magento platvorm biedt veel mogelijkheden voor nieuwe en bestaande partners die onze producten willen aanbieden aan hun leden of relaties”, aldus Rob Wennink, General Manager van Bunzl.

Kijk voor meer informatie op www.verzendverpakkingenshop.nl.