HomeNieuwsVerpakkingenBunzl gaat met klanten in gesprek over zero waste in packaging

Bunzl gaat met klanten in gesprek over zero waste in packaging

Zero waste in packaging: droom of werkelijkheid? Hoe denk jij hierover? Wat zijn jouw ideeën? En wat doe jij hier binnen jouw bedrijf al mee? Tijdens een interactief ronde tafel gesprek ging Bunzl hier met klanten Jumbo Supermarkten, Bakker Goedhart en Xenos, experts SUPzero en Milieu Service Nederland en partners KIVO Flexible Plastics en Sealed Air Corporation over in gesprek.

We deelden onze visies over dit vraagstuk. Een vraagstuk dat op dit moment en in de toekomst een grote rol speelt. Onderwerpen zoals gedrag, recycling en wetgevingen kwamen aan bod. “Systeemverandering binnen de keten en gedragsverandering van ons als consument, zijn een van de belangrijkste, maar meteen ook moeilijkste, aspecten om tot een zero waste concept te komen”, zegt Jelle. Annelies haakt aan: “Een goede samenwerking tussen klanten, partners en experts is daarom super belangrijk. Deze willen we dan ook graag stimuleren. Alleen samen komen we verder op het gebied van duurzaamheid.”

Graag bedanken we Hilde Van der Vegt, Liz Lammers, Dorien van Haselen-Koolen, Ben Govers, Dennis Ostendorf, Eric Van Der Kallen, Rob Twelker en Theo Schilder voor jullie input en open houding tijdens deze sessie. We kijken ernaar uit om samen verder in gesprek te blijven om stappen te zetten richting een duurzame toekomst.

www.bunzl.nl