HomeDossiersDesignBunzl en Janssen Packaging organiseren Pitch Day 2023

Bunzl en Janssen Packaging organiseren Pitch Day 2023

Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging bevinden zich samen in de food (supermarkten, distributiecentra, speciaalzaken, bakkerijen en voedingsmiddelenindustrie) en non-food (non-food retailers, distributiecentra, productiebedrijven, groothandels, e-commerce, e-fulfilment en omnichannel retailers) sector.

Het inkopen, verkopen, opslaan en distribueren van verpakkingen, verpakkingsoplossingen, disposables, transportoplossingen en kantoorartikelen is de core business van Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging. “Dagelijks zijn we bezig met het verduurzamen hiervan. Daarom zijn we continu op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en laten we ons graag verrassen door innovaties. Daarom organiseren wij een Pitch Day”, vertelt Wilbert van Wachtendonk, Managing Director bij Bunzl Retail & Industry.

Een innovatie is de ontwikkeling en succesvolle invoering van nieuwe of verbeterde goederen en diensten (productinnovatie), productie- of distributieprocessen (procesinnovatie). “Wij zijn op zoek naar degene met een uniek idee, product of innovatieve dienst. Wil je dat jouw innovatie sneller de markt bereikt? Kom dan pitchen”, zegt Ben Janssen, General Manager bij Janssen Packaging.

Op 11 mei 2023 organiseren Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging samen in het Experience Center te Arnhem een Pitch Day, waar ondernemers, startups en studenten op uitnodiging hun idee mogen toelichten en waar juryleden, bestaande uit Wilbert van Wachtendonk (Managing Director Bunzl Retail & Industry), Ben Janssen (General Manager bij Janssen Packaging) en drie juryleden, werkzaam bij grote bedrijven in de Food, Non-Food en E-commerce markt, hun oordeel zullen geven over de pitches.

De innovatie wordt onder andere beoordeeld op punten als uniciteit, haalbaarheid, duurzaamheid en natuurlijk op de presentatiewijze tijdens de pitch. Naderhand wordt de Bunzl Innovation Award uitgereikt aan de pitch met de beste beoordeling door de jury. Met de presentatoren van de innovaties, waarin Bunzl Retail & Industry en Janssen Packaging in geïnteresseerd zijn, zal verder gesproken worden om te zien waar ze elkaar kunnen versterken.

Heb jij een innovatief en duurzaam idee op het gebied van verpakkingen in de food, non-food, e-commerce of industry branche? Op het gebied van het logistieke en/of verpakkingsproces of op het gebied van bedrijfstextiel, reusables of transportoplossingen? Ben je een startup, een leverancier of student aan een universiteit of hogeschool? Dien dan jouw innovatie uiterlijk 14 april 2023 in via de website en wie weet pitch jij binnenkort jouw concept in het Experience Center.

www.bunzl.nl