HomeNieuwsBedrijven en personenBuildmat verwerft 100% van de aandelen van Techno Sales

Buildmat verwerft 100% van de aandelen van Techno Sales

Buildmat heeft 100% van de aandelen van Techno Sales verworven. De activiteiten zullen ondergebracht worden bij Foylo, gespecialiseerd in folies en verpakkingen. Met deze overname versterken we de activiteiten van Foylo zowel qua productassortiment als qua technische knowhow.

Techno Sales is toeleverancier met specialisatie in folieverpakkingen (pallet-, product- en trayverpakkingen) en levert gespecialiseerde folies op maat van de klant. Techno Sales is gevestigd te Aarschot en werd opgericht door Bob Gilis. Bob Gilis wenst de continuïteit van de activiteiten te waarborgen voor klanten, personeel en producties en heeft daarom besloten zijn activiteiten over te dragen aan Buildmat. De komende jaren blijven Bob Gilis, Liesbet Kinat en Sofie Andries actief in het bedrijf.

Foylo is gevestigd in Antwerpen en totaalpartner voor folies en verpakkingen. Wij denken actief mee richting de juiste, duurzame oplossingen & zetten de uitdagingen van de toekomst op een transparante en onderbouwde manier om naar kansen.

Buildmat met hoofdzetel te Oostakker, is een Belgische groep van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, die inzet op het verdelen van innoverende producten. De Buildmat groep is een dynamische organisatie in volle groei. Ondernemerschap en klantgerichtheid staan centraal. Buildmat is ambitieus en investeert in de ontwikkeling van haar bedrijven door een continu streven naar innovatie en digitalisering. Met een team van 350 medewerkers verspreid over 21 sites realiseert Buildmat jaarlijks een omzet van 185 miljoen euro.

www.buildmat.eu