HomeNieuwsBedrijven en personenBührmannUbbens winnaar Benelux Office Products Awards

BührmannUbbens winnaar Benelux Office Products Awards

buhrmannubbens-logoDe CleverPack postpakketbox van BührmannUbbens, naast verpakkingsspecialist ook leverancier van papier, enveloppen en aanverwante kantoorartikelen, is winnaar van de Benelux Office Products Awards. Een prestigieuze prijs voor importeurs en fabrikanten van kantoor-, en kantoorgerelateerde producten in de Benelux. De CleverPack postpakketbox is winnaar in de categorie SoHo (Smalle Office Home Office).

buhrmannubbens-post-1

De CleverPack postpakketbox biedt verzender én ontvanger gemak. De doos is in één beweging klaar voor gebruik door de autolock bodem. Daarmee is de doos meteen goed gesloten en is plakband niet nodig. Duidelijk voordelen voor de verzender. Diegene die de CleverPack postpakketbox ontvangt, wordt het ook makkelijk gemaakt. Je opent de box eenvoudig met de tear-off strip, een zelfklevende sluiting. Door de zeven verschillende formaten is de box voor praktisch iedere verzendbehoefte geschikt.

De Benelux Office Products Awards is dit jaar voor de zesde keer uitgereikt tijdens de Paper & Convenience Show (19-21 september). Het is het platform voor kantoorproducten in de Benelux. De Award wordt gekozen door een onafhankelijke jury die de diversiteit van de bedrijven in de markt reflecteert en bestaat uit dealers, vakpers, facilitair medewerkers en eindgebruikers.

buhrmannubbens-post-2

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl.