HomeThema'sEmpack Brussel 2010BührmannUbbens sterk aanwezig op Empack

BührmannUbbens sterk aanwezig op Empack

buhrmannubbens-elpTotaalleverancier BührmannUbbens presenteert zich met een all-in-one stand op de Empack. Haar principe van one-stop-shop vertaalt zij dit jaar door op haar beursstand in Hal 5. Van kantoorpapier tot palletwikkelaar en van wide format printer tot grafisch papier. Klanten en andere belangstellenden hoeven maar naar één stand voor het complete productgamma van BührmannUbbens.

Op verpakkingsgebied maakt de bezoeker naast o.a. kennis met de ELP Check™. De tool, ontwikkeld door BührmannUbbens, die het voor bedrijven inzichtelijk maakt waar en hoe zij duurzaam en kostenefficiënt kunnen verpakken. Een uniek concept omdat het niet het product centraal stelt, maar het gehele verpakkingstraject. Daarnaast is er een demonstratie met een Matco palletwikkelaar.

Voor drukkerijen is een bezoek interessant omdat er diverse presentaties zijn op printergebied, maar bijvoorbeeld ook van nieuwe tekst- en coverkwaliteiten en FSC-kwaliteiten. Bovendien krijgen zij een indruk van de verpakkingsmaterialen die voor hun relevant zijn. En de afdeling Sign & Display zal in samenwerking met haar leveranciers digitale printers laten zien.

Guy Proost: “Onze klanten maken kennis met het nieuwe BührmannUbbens in België. Daarom kiezen we kiezen voor één totaalstand op de Empack beurs. Bezoekers hebben zo een compleet overzicht en hoeven geen twee stands af.”

Empack Brussel 2010 – Stand F027

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl.