HomeNieuwsBedrijven en personenBührmannUbbens organiseert sportief voetbaltoernooi

BührmannUbbens organiseert sportief voetbaltoernooi

buhrmann-zmt

Zaterdag 28 mei organiseert BührmannUbbens het Zilveren Molen Tournooi. Een jaarlijks terugkerend voetbalevenement in Zutphen waar teams van zowel BührmannUbbens als van haar klanten strijden om de felbegeerde Zilveren Molen Trofee. Inschrijving is mogelijk tot 15 april a.s.

buhrmannubbens-logoHet is alweer de 68ste editie van het Zilveren Molen Toernooi dat plaatsvindt op de voetbalvelden van ZVV de Hoven bij Zutphen. Titelverdediger dit jaar is Drukkerij van Engelen. De dag wordt geheel verzorgd door BührmannUbbens en na afloop staat er voor iedereen een goed verzorgd buffet klaar.

Aanmelden tot 15 april

Het Zilveren Molen Tournooi is exclusief voor klanten van BührmannUbbens. Er wordt in teams van 6 tegen 6 gespeeld. In totaal kunnen er maximaal 24 teams meedoen. Inschrijven kan nog tot 15 april, telefonisch (0575) 59 88 88, e-mail info@buhrmannubbens.nl. In totaal kunnen er maximaal 24 teams meedoen. Aanmelden gaat daarom op basis van binnenkomst en vol=vol.

Geschiedenis van het toernooi

Al in de jaren ’30 werd het toernooi georganiseerd. Toen nog door Groothandel Bührmann in Amsterdam. Daar komt ook de naam Zilveren Molen Tournooi uit voort. Het logo van Bührmann was namelijk een molen. Jarenlang werd er gespeeld op de voetbalvelden van Sloterpark. Tijdens de tweede Wereldoorlog is deels ook nog doorgespeeld. In de jaren ’80 is het toernooi naar Zutphen verplaatst omdat Groothandel Bührmann en Papiergroothandel Ubbens inmiddels gefuseerd waren tot BührmannUbbens.

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl.