HomeNieuwsBührmannUbbens introduceert AIRmove luchtkussenfolie voor de kleingebruiker

BührmannUbbens introduceert AIRmove luchtkussenfolie voor de kleingebruiker

buhrmann-airmove-1

video1Per 1 september introduceert totaalleverancier BührmannUbbens in Nederland AIRmove. Een nieuw model luchtopvulsysteem speciaal voor de kleingebruiker. Het toestel is compact en makkelijk in gebruik en produceert luchtkussenfolie naar behoefte. Totaalleverancier BührmannUbbens lanceert per 1 september exclusief de AIRmove in Nederland. Hiermee komt de leverancier met een praktische verpakkingsoplossing voor de kleingebruiker. Praktisch omdat het toestel compact is en makkelijk in gebruik is.

AIRmove: voor kleinere ondernemingen

buhrmannubbens-logoHet AIRmove toestel is een compact (45,72 cm x 20,32 cm x 15,24 cm) en licht (2,72 kg) tafelmodel dat luchtkussenfolie produceert naar behoefte. Het toestel is gemakkelijk in gebruik en produceert verzorgde, professioneel ogende verpakkingen. Het AIRmove® toestel is ontworpen voor kleine ondernemingen actief in de sector B2B of B2C. Het is bedoeld voor gebruikers die gemiddeld 5 tot 100 dozen per dag verzenden.

Veelzijdige folie

AIRmove luchtkussenfolie is dusdanig veelzijdig dat het diverse veelgebruikte verpakkingsmaterialen vervangt, zoals noppenfolie, kraftpapier, krantenpapier en los stortbare buffermaterialen. Apart inkopen, vervoeren en opslaan van dergelijk verpakkingsmateriaal is daarom niet langer nodig. De AIRmove® folie is bovendien breder dan kant-en-klare folie waardoor het minder materiaal vereist.

Overzicht voordelen AIRmove

  • Grote, breekbare of zware producten, alles kan veilig en snel worden verpakt.
  • Geen omslachtig gedoe meer met verpakkingschips of papieren buffers.
  • Slechts één product dat zowel beschermt als buffert.
  • Spaart tijd en ergernis door gebruik van de eenvoudigste werkwijze.
  • Bespaart plaats in het magazijn.
  • AIRmove kan onmiddellijk worden gebruikt.

Kijk voor meer informatie op www.my-packness.nl.