HomeNieuwsBedrijven en personenBührmannUbbens en Matco sluiten strategisch partnership

BührmannUbbens en Matco sluiten strategisch partnership

buhrmann-matco

BührmannUbbens en Matco hebben een partnerovereenkomst getekend voor samenwerking in de Benelux. BührmannUbbens wordt hiermee de strategische partner van Matco Trade voor de verkoop en marketing van halfautomatische wikkelmachines, dozensluiters en omsnoeringsmachines in de Benelux.

buhrmann-matco-logoDeze strategische samenwerking houdt in dat verpakkingsspecialist BührmannUbbens de Matco palletwikkelmachines gaat verkopen in de Benelux. Ook zullen beide partijen gezamenlijk marketingacties in de Benelux opzetten. Met de bundeling van ervaring en know-how verstevigen de partners hun marktpositie en dienstenaanbod.

Volgens Harld Berendsen, business unit manager BührmannUbbens Packaging, is Matco een toonaangevende speler in de markt. “Met de aanvulling van de machines van Matco kunnen wij klanten een all-in one service bieden van machines én verpakkingsmateriaal.”

Martijn Smit, managing director Matco Europe: “Wij zien BührmannUbbens als een belangrijk verlengstuk van onze verkooporganisatie zodat de verpakkingsspecialisten nog meer klanten kunnen benaderen en overtuigen van onze verpakkingssystemen.”

Professionele service overeenkomst

Door het partnership bieden BührmannUbbens en Matco gezamenlijk een nog breder scala aan leveringsmogelijkheden voor machines aan. Het aanbod van Matco strekt zich uit van ‘kale’ machines tot all-inclusive machines. Daarnaast heeft de klant diverse opties voor de aanschaf van een machine; huur, huurkoop, lease of prijs per pallet met of zonder service overeenkomst.

Kosten besparen

De combinatie van Matco machines én BührmannUbbens verpakkingsmateriaal in één pakket kan tevens een extra besparingsvoordeel opleveren voor de klant. Harld Berendsen: “ In samenwerking met producenten hebben wij de ELP Check ontwikkeld. Bedrijven kunnen hiermee minimaal 10 tot soms wel 60 % besparen op hun verpakkingskosten. Door de samenwerking met Matco kunnen we niet alleen adviseren over de beste combinatie van wikkelmachines en foliemateriaal, maar zijn we ook in staat deze optimale combinatie aan te bieden.”

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.com en/of www.matco.nl.