HomeNieuwsBedrijven en personenBührmannUbbens: Can I ELP you?

BührmannUbbens: Can I ELP you?

buhrmannubbens-elp

De vraag die BührmannUbbens de komende maanden haar klanten stelt is ‘Can I ELP you?’. Dit is de naam van de campagne waarmee BührmannUbbens de ELP Check extra onder de aandacht brengt bij alle bedrijven waar logistiek en productie een grote rol spelen.

De ELP Check staat voor End-of-Line Packaging en geeft bedrijven inzicht waar hun voordelen te behalen zijn op het gebied van duurzaamheid en kostenefficiënter verpakken. Het mvo karakter wordt duidelijk voor zowel intern als extern. Dit kan betekenen minder verpakkingsmateriaal, dus minder afval, ergonomischer, veiliger en efficiënter werken wat wederom minder kosten met zich meebrengt. Al deze zaken hebben een positief effect op het bedrijfsresultaat en dat is waar het uiteindelijk om draait. Duurzamer en kostenefficiënter verpakken.

“Onder de huidige economische omstandigheden is een optimaal verpakkingsproces een ‘must'. Iedere euro moet op de juiste manier worden geïnvesteerd. Wil je structureel kosten besparen, dan moet je het hele verpakkingsproces bekijken om zo tot een optimaal verpakking-sproces te komen, tegen zo laag mogelijke kosten. Met de ELP Check helpen wij bedrijven hun verpakkingsproces beter in te richten en daarmee kosten te besparen. Vandaar de vraag ‘Can I ELP you?'”, aldus Jeroen van den Nieuwenhuijzen, Product Manager.

Kopje koffie?

Vanaf medio september brengt BührmannUbbens Packaging de ELP Check grootschalig onder de aandacht. Hiervoor worden o.a. radiospots, advertenties, speciale give aways en de vakbeurzen ingezet. Ook via online media krijgt de ELP Check de aandacht.

Als teaser ontvangt een groot aantal klanten persoonlijk in de maanden oktober, november en december een koffiemok met de tekst ‘Can I ELP you?' Vul je deze mok met koffie of een andere warme drank, dan verschijnt het ELP logo en de verandert tekst in ‘Can I HELP YOU?'. Hiermee nodigt BührmannUbbens haar klanten uit om te praten over hun verpakkingsproces, uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Kijk voor meer informatie op www.buhrmannubbens.nl.