HomeMachinesEtiketteren en printenBreed scala inkten beschikbaar voor revolutionaire I-jet van Weber

Breed scala inkten beschikbaar voor revolutionaire I-jet van Weber

weber-ijet

Deze innovatieve inkjetprinter met technologie van Hewlett-Packard is geschikt voor zowel poreuze als non-poreuze oppervlakken. Dit is de enige industriële inkjetprinter met een HP-cartridge waarvan de controlunit geïntegreerd is. Dit maakt de I-jet uiterst compact bij integratie in verpakkingslijnen. Ook interessant voor integratie bij machinebouwers (bijvoorbeeld casepackers, dozensluiters, doosopzetters, trayvormers, VVS-machines, kartonneermachines, flowwrappers en transportbaanbouwers).

weber-logoWeber Marking Systems is fabrikant van etiketteer en inkjetsystemen. De I-jet wordt gebouwd in ons European Innovation Center Rheinbreitbach in Duitsland bij onze divisie Markoprint. Levering direct van fabrikant naar klant.

  • Innovatief: De ‘iLOGIK' is een draaiknop en tevens drukknop, waarmee eenvoudig het menu van de I-jet doorlopen kan worden. De I-jet heeft een ingebouwde fotocel voor productherkenning.
  • Keep it simple: De operator kan met 1 handbeweging de cartridge verwisselen en middels de simpele display kan er gekozen worden tussen verschillende afdrukken. Deze kunnen middels een ethernet-verbinding of door gebruik te maken van een memorystick eenvoudig in de I-jet geladen worden.
  • Flexibel: Verschillende afdrukken zoals productiecode, datum, lineaire barcodes, 2D-barcodes (bijv. datamatrix) mogelijk.
  • Nauwkeurig: Resoluties tot 600dpi zijn mogelijk. In tegenstelling tot andere inkjetsystemen is dit uniek te noemen.
  • Veelzijdig: Er zijn momenteel veel verschillende inkten beschikbaar. Dozen, plastic potjes, jerrycans, allemaal kunnen ze bedrukt worden.
  • Goedkoop: Cartridges hebben vaak het stempel dat ze duur zijn. Vraag om een ROI-berekening en laat een specialist een advies uitbrengen. Nagenoeg onderhoudsvrij, geen opleiding, niet spoelen, hoge resolutie.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl of stuur een e-mail naar info@webermarking.nl.