HomeThema'sMacropak 2010Breda Packaging presenteert Unipack 4 met Scara robot op Macropak

Breda Packaging presenteert Unipack 4 met Scara robot op Macropak

breda-packaging-1

Breda Packaging is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het leveren van klantspecifieke verpakkingsmachines voor het inpakken van wrap-around dozen en trays binnen de voedingsmiddelen industrie. Op de Macropak 2010 te Utrecht presenteren wij onze vernieuwde Unipack 4 dozenopzetter -en sluiter gecombineerd met een Scara robot.

Consumentenverpakkingen

breda-packaging-logoDeze eindverpakkingsmachine is de oplossing voor het inpakken van zowel vormvaste als semi-flexibele producten binnen de voedingsmiddelen industrie zoals potten, bussen, blikken, doosjes, kuipjes, stazakken, flowpacks, gesealde trays en dieptrekverpakkingen.

Aandachtspunten

Tijdens het ontwerp van dit concept is specifiek aandacht besteed aan de volgende punten:

  • Snelle en eenvoudige formaatwissels.
  • Brede inzetbaarheid naar de toekomst.
  • Goed toegankelijk en reinigbaar.
  • Minimaal benodigd vloeroppervlak.
  • Verlaging van het totale energieverbruik.

Assortimentdozen

In combinatie met onze Unipack 4 dozenopzetter –en sluiter is deze eindverpakkingsmachine inzetbaar voor het inpakken van display trays, stapelbare trays en wrap-around dozen. Ook is het mogelijk om tweedelige verpakkingen zoals trays met deksel of dozen met tussenvel te verpakken als assortimentdozen. (één doos met diverse smaken).

Gerealiseerde projecten

Ook kunt u een presentatie bekijken van projecten waarin ondermeer onze tray opzetters, deksel plaatsers en Unipack installaties te zien zijn. Op de stand staan ook diverse voorbeeld verpakkingen om een goed beeld te kunnen geven van de diverse mogelijkheden op onze machines.

breda-packaging-2

Macropak 2010 – Stand E51

Voor meer informatie:
Breda Packaging B.V.
Rigastraat 16
7418 EW Deventer
T +31 (0) 570 678 700
F +31 (0) 570 633 985
www.bredapackaging.nl
info@bredapackaging.nl