Home Thema's Empack Den Bosch 2013 Breda Packaging demonstreert casepacker voor Shelf Ready verpakkingen

Breda Packaging demonstreert casepacker voor Shelf Ready verpakkingen

Breda Packaging is al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van klant-specifieke machines voor het inpakken van zowel wrap-around dozen als display trays. Op de Empack 2013 te Den Bosch demonsteren wij onze vernieuwde Unipack 4 dozenopzetter en -sluiter voor het inpakken van Shelf Ready verpakkingen.

Fast Moving Consumer Goods

Deze eindverpakkingsmachine is de oplossing voor het inpakken van zowel vormvaste als flexibele FMCG’s binnen de voedingsmiddelen industrie zoals potten, bussen, blikken, doosjes, kuipjes, stazakken, flowpacks, gesealde trays en dieptrekverpakkingen.

Shelf Ready verpakkingen (SRP)

In combinatie met onze Unipack 4 dozenopzetter –en sluiter met Scara robot is het nu ook mogelijk om naast wrap-around dozen ook tweedelige verpakkingen zoals display trays met (inwendig) deksel of kap te verpakken. Dit type display tray valt onder de zgn. Shelf Ready verpakkingen en is interessant voor producenten van voedingsmiddelen die leveren aan supermarkten waar de transportverpakkingen direct in de schappen worden geplaatst.

Aandachtspunten

Tijdens de ontwikkeling van de machine is specifiek aandacht besteed aan de volgende punten:

  • Snelle en eenvoudige formaatwissels < 10 min
  • Inzetbaar voor verschillende transportverpakkingen
  • Goed toegankelijk en reinig baar
  • Minimaal benodigd vloeroppervlak
  • Verlaging van het totale energieverbruik

Wij ontvangen u graag voor een ‘live' demonstratie van dit SRP concept op de Empack 2013 te Den Bosch op 27 en 28 maart.

Empack Den Bosch 2013 – Stand A112

Kijk voor meer informatie op www.bredapackaging.nl of stuur een e-mail naar info@bredapackaging.nl.