HomeNieuwsBeurzen en evenementenInterpack annuleert editie van 25 februari tot 3 maart 2021 door corona

Interpack annuleert editie van 25 februari tot 3 maart 2021 door corona

In overeenstemming met partners en de industrie heeft Messe Düsseldorf besloten om Interpack 2021, gepland van 25 februari t/m 3 maart, te annuleren vanwege de beperkingen in verband met de coronapandemie. De onzekerheid bij exposanten en bezoekers door de hoge infectieaantallen bleek te groot. Dat heeft Messe Düsseldorf, de organisatie achter Interpack, zojuist bekendgemaakt.

“We hebben er alles aan gedaan om recht te doen aan het enorme belang van Interpack voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie. Uiteindelijk heeft de feedback van onze exposanten echter aangetoond dat de onzekerheid te groot is en dat we dus geen evenement kunnen organiseren dat zou voldoen aan de normen van een toonaangevende internationale vakbeurs als Interpack”, legt Wolfram Diener, CEO van Messe Düsseldorf, uit.

“Naast de unieke marktdekking die het biedt, wordt Interpack vooral gekenmerkt door de directe uitwisseling van informatie tussen marktleiders en topbeslissers van over de hele wereld. Dit is precies wat nu grotendeels onmogelijk is door de aanhoudend hoge infectieaantallen in Europa en de daarmee samenhangende en voortdurende reisbeperkingen en quarantainevoorschriften. Daarom verwelkomen we de beslissing van Messe Düsseldorf om Interpack 2021 te annuleren en richten we ons op Interpack 2023”, zegt Christian Traumann, President van Interpack en Managing Director & Group President bij Multivac.

www.interpack.com